Voor bedrijven

Voor bedrijven

Wat betekent Digital Society Hub voor mijn bedrijf?

U wilt voorop (blijven) lopen met uw bedrijf en investeert graag in product-, proces- en/of organisatorische innovaties. Hiervoor bent u met de Digital Society Hub (DSH) aan het juiste adres. DSH heeft uw bedrijf veel te bieden:

  • Toegang tot nieuwe kennis over ICT ontwikkelingen en ICT toepassingen, ondersteuning bij innovatief onderzoek door studenten en docent-onderzoekers en toegang tot (andere) startups.
  • Gebruik van een onderzoekomgeving, met modern ICT instrumentarium, voor het ontwikkelen, experimenteren, optimaliseren en uittesten van processen en producten.
  • De gelegenheid om marketing van ontwikkelde innovaties op een laagdrempelige manier naar klanten te doen en naamsbekendheid in de martk te vergroten via het DSH netwerk.
  • Netwerkmogelijkheden met kennisinstellingen, (semi)publieke overheden en andere marktpartijen en toegang tot projecten, implementaties en marktontwikkelingen.

Onze studenten en docent-onderzoekers gaan graag met en voor u aan de slag. Dit kan zijn via stages, afstudeertrajecten en projecten. 

Hoe kan ik meedoen?

Digital Society Hub is open voor iedereen die de kracht van digitalisering wil gebruiken voor innovatie. Interessante onderzoeksopdrachten kunnen altijd met ons overlegd worden en zo mogelijk vinden wij de juiste studenten/docent-onderzoekers die u hiermee kunnen helpen binnen de DSH. 

Strategisch partnerschap
Heeft u grote ambities en wilt u structureel samenwerken/innoveren? Dan kunt u als strategisch partner voor langere periode binnen de DSH gebruik maken van de faciliteiten en kennis die beschikbaar is. Voordeel hiervan is de continuïteit die nodig is om concepten zo compleet mogelijk uit te werken: als één groep studenten klaar is met het project gaat een volgende groep verder met de doorontwikkeling. We gaan graag met u in gesprek over hoe een mogelijk partnerschap invulling krijgt.

Neem contact op