Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
13 juli 2017
Welkom bij de Digital Society Hub | Feestelijke opening DSH & 5G Lab | Castana & Proof of the Pudding
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek samen kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Welkom bij de Digital Society Hub

De Digital Society Hub is dé innovatiewerkplaats waar ICT, communicatie en interactieve media gebruikt worden om innovaties tot stand te brengen in energie, healthy ageing en ondernemerschap. U kunt nu partner worden.

Lees verder 
Feestelijke opening Digital Society Hub & 5G Lab

​De Digital Society Hub van de Hanzehogeschool Groningen en het 5G Lab van 5Groningen zijn op 28 juni officieel geopend. Tijdens de officiële openingshandeling werd het stokje letterlijk overgedragen aan de student van de toekomst.

Castana

In samenwerking met het lectoraat Verpleegkunde en de Digital Society Hub, ontwikkelden ICT-studenten Bakr Kamil, Marijn Pool, Hofsep Zakharyan en Michaël van de Weerd een handige app voor verpleegkundigen.

Lees verder 
Proof of the Pudding

​Drie studenten van het Instituut voor Communicatie, Media & IT, Michelle Brachwitz, Chris de Windt en Rutger Walma, zijn bezig met de ontwikkeling van een uniek platform genaamd Proof of the Pudding.

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden