Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
11 april 2018
Medewerkers Hanzehogeschool volgen opleiding tot drone piloot | Studenten ontwikkelen prototype voor DSH | Gezond afstuderen bij dHealth | Bezoek NiN aan DSH
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Medewerkers Hanzehogeschool volgen opleiding tot drone piloot

Vanuit de Digital Society Hub is vrijdag 23 maart een aantal werknemers van het Instituut voor Communicatie, Media & IT en Facilitair Bedrijf gestart met een opleiding tot drone piloot bij de Omni Drones Academy in Eelde.

Lees hier meer over de toekomstige drone piloten 
Kieswijzer of etalage? Studenten ontwikkelen prototype voor DSH

Welke interesses heeft een student en welke opdracht of vorm past daarbij? En hoe kan de DSH haar projecten het beste etaleren? Tweedejaarsstudenten van de opleiding Communication & Multimedia Design doen onderzoek en ontwikkelen een prototype.

Lees hier meer over de inhoud van de opdrachten 
Gezond afstuderen bij dHealth

Sinds kort hebben studenten van de DSH die een afstudeeropdracht doen bij dHealth een nieuwe plek om te werken aan hun onderzoek.

Lees hier meer over de samenwerking met dHealth 
Bezoek NiN aan DSH

Op 28 maart bezocht het Noordelijk Informatie Netwerk (NiN) de Hanzehogeschool Digital Society Hub. Directeur Roland Hiemstra gaf een presentatie over de Digital Society Hub.

Lees hier meer over het bezoek 
Vijfde editie Job Festival op EntranCe-terrein wederom groot succes

Een druk bezocht Job Festival op het EntranCe-terrein, waar bedrijven zich presenteerden aan studenten als opdracht- of werkgever. Ook de Digital Society Hub was aanwezig en enthousiasmeerde studenten voor onderzoek in digitale innovatie. 

Benieuwd naar het volledige verslag van het Job Festival? Klik hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden