Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
11 april 2019
Winnaar 5G Student Battle | Bezoek KPN ICT Consulting | Studentenproject uitgelicht | DSH drone volgt nieuwbouw
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Sprekende 5G-bril voor blinden en slechtzienden winnende idee 5G Student Battle

In het weekend van 23 en 24 maart werkten zes studententeams van het mbo, hbo en wo een weekend lang aan oplossingen voor de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van 5G. Studententeam 5G and Healthcare werd uitgeroepen tot winnaar.

Lees hier meer over hun oplossing en bekijk de filmpjes  
KPN ICT Consulting bezoekt de Digital Society Hub

KPN ICT Consulting is strategisch partner en participant in het eco-systeem van studenten en bedrijven die samenwerken op de gebieden 5G, data en e-health. Jeffrey Smit, algemeen directeur van KPN ICT Consulting, bracht een bezoek aan de DSH.

Meer weten over het bezoek? Lees hier verder 
Studentenproject uitgelicht: Bas vertelt

Bas Altenburg studeert af bij de Digital Society Hub. De DSH wil bedrijven en overheden structureel betrekken bij onderwijs en onderzoek. Bas onderzoekt op welke wijze dit efficiënt kan worden gedaan.

Lees hier meer over zijn opdracht  
DSH drone volgt nieuwbouw Hanzehogeschool Groningen

Sinds januari van dit jaar bouwt de Hanzehogeschool Groningen aan het vernieuwde campusgebouw op Zernikeplein 7 met een oppervlakte van bijna 31.000m². De Digital Society Hub volgt het proces.  

Bekijk de beelden hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden