Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
31 januari 2018
Blockchain Meetup | Wilko Peper vertelt | Veilig fietsen en toch online | Mini-symposium en productenmarkt
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Terugblik op geslaagde Blockchain Meetup

Op 16 januari was de Hanzehogeschool Digital Society Hub gastheer van een druk bezochte Blockchain Meetup. De Meetup is een initiatief van de groep ‘Learn Blockchain Together’.

Lees er hier meer over en bekijk het filmverslag  
Wilko Peper over de minor Ondernemen met Technology

Wilko Peper is bijna twee jaar coördinator van de minor Ondernemen met Technology, die ook wordt aangeboden vanuit de DSH. In een gesprek vertelt hij over de minor en zijn werkzaamheden.

U leest het hier!  
Veilig fietsen en toch online

Samen met het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF) en New Nexus Mobile gaat het Lectoraat User-Centered Design van de Hanzehogeschool Groningen onderzoek doen naar het gebruik van mobiele technologie en veilige verkeerssituaties.

Lees hier meer over het innovatief ontwerp van mobiele technologie  
Mini-symposium en productenmarkt

Het eerste semester zit er bijna op voor studenten. Tijdens een mini-symposium van de minor The Future of Technology & Society op 29 januari presenteerden studenten hun concepten en prototypen waar ze twintig weken hard aan hebben gewerkt.

Lees hier meer over het symposium en de markt  
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden