Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
20-11-2018
DSH blikt terug | 5G Student Battle | DSH zet in op structurele onderwijsvernieuwing | 5G Masterclass - Frequentiespectrum | Fijne Kerst!
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
De Digital Society Hub blikt terug

Met het einde van het jaar in zicht blikken we terug op een enerverend jaar. Een jaar met veel nieuwe innovatieprojecten waar bedrijven, overheid, studenten en docentonderzoekers samen aan hebben gewerkt. 

Blik hier met ons terug 
5G Student Battle - van slimme koffer tot zorgrobot

Internet of Things, Virtual and Augmented Reality, Selfdriving vehicles, Smart Living ; met 5G wordt er straks nóg meer mogelijk. Tijdens de 5G Student Battle, in het weekend van 23 en 24 maart, kunnen studenten een duik nemen in de toekomst.

Lees hier meer over de 5G Student Battle 
Digital Society Hub zet in op structurele onderwijsvernieuwing

Mooie vernieuwing in IT onderwijs op Campus Groningen! Met de intrek in een eigen pand op de Zernike Campus is voor de Digital Society Hub een nieuwe fase aangebroken.

Lees hier het interview met Roland Hiemstra 
5G Masterclass over frequentiespectrum, meld je aan!

Frequenties vormen een belangrijke ‘grondstof’ voor 5G. Daarom komt Taco Kluwer van Agentschap Telecom ons op 10 januari meer vertellen over frequenties. Dit keer vindt de 5G Masterclass plaats in Het Kasteel. 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier 
Fijne Kerst!

Namens de Digital Society Hub wensen we u fijne Kerstdagen en een goed 2019!

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden