Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
31 januari 2019
Lectorinstallatie CBSS | Global Game Jam bij de Digital Society Hub | Studentenproject uitgelicht | Hardcore 5G bij 5G Masterclass, kom ook!
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Lectorinstallatie Communication, Behaviour & The Sustainable Society

Het lectoraat Communication, Behaviour & The Sustainable Society (CBSS) is donderdag 24 januari officieel geïnstalleerd.

Meer informatie over het lectoraat en de installatie lees je hier 
Quik Game Development: Global Game Jam bij de Digital Society Hub

De Digital Society Hub stond in het weekend van 25 tot en met 27 januari in het teken van de Global Game Jam: een inspirerend weekend van ‘quick game development’.

Klik hier voor het fotoverslag 
Studenten ontwikkelen demo’s om ouderen langer thuis te laten wonen

Patrick Hooijer en Rick Lenes, twee studenten van één van de DSH minoren Smart Energy, ontwikkelden een systeem in opdracht van de gemeente Groningen om ouderen langer thuis te kunnen laten wonen.

Lees hier meer over de opdracht en bekijk de video 
Hardcore 5G bij 5G Masterclass, kom ook!

Jurjen Veldhuizen van Huawei vertelt ons tijdens de 5G Masterclass meer over Hardcore 5G: deep dive technology and architecture. De 5G Masterclass is georganiseerd door 5Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden