Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
12-07-2018
Afstuderen bij 5G: Marnix vertelt | Studenten presenteren prototypes voor de DSH | Start samenwerking met KPN ICT | Hoogtepunten van 1 jaar DSH | Fijne zomer!
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Afstuderen bij 5G: Marnix Blaauw vertelt (video)

Marnix Blaauw heeft afgelopen semester zijn scriptie geschreven in opdracht van 5Groningen. In een kort filmpje legt hij zijn opdracht uit.

Studenten presenteren prototypes voor de DSH

Om het onderwijs in de innovatiewerkplaats zo aantrekkelijk mogelijk te maken, onderzochten en ontwikkelden tweedejaars studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD)  verschillende prototypes voor de DSH.

Hanze en KPN gaan samenwerken in het data innovatie lab

De Digital Society Hub van de Hanzehogeschool Groningen en KPN ICT Consulting gaan per 1 september samenwerken in het data innovatie lab, waar nieuwe toepassingen worden ontwikkeld op het gebied van data en kunstmatige intelligentie.

Hoogtepunten van 1 jaar DSH

De Digital Society Hub bestaat inmiddels een jaar. We kijken terug op een jaar met veel innovatieprojecten voor bedrijven en overheid waarbij studenten samen met docenten en onderzoekers een bijdrage aan leverden. Tijd voor een terugblik!

Fijne zomer!

In verband met de zomervakantie ontvangt u in augustus geen nieuwsbrief. In september vertellen we u graag over alle interessante dingen die het nieuwe collegejaar gebeuren. Namens de Digital Society Hub wensen we u een fijne zomer!

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden