Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
25-09-2018
Nieuwe locatie Digital Society Hub | 5G Masterclass op 18 oktober | Kick-off Newsroom | Reportage: student ontwikkelt supersnelle 5G drone
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Nieuwe locatie Digital Society Hub

De Digital Society Hub is verhuisd! Vanaf september is de DSH gevestigd op Zernikepark 10; een plek voor studenten, docenten, onderzoekers en bedrijven.

5G Masterclass op 18 oktober: Smart Zernike Campus

Save the date! Op 18 oktober is er weer een 5G Masterclass bij de Digital Society Hub. Ivo Reints van SURF vertelt dan over de Smart Zernike Campus.

Meer lezen over de 5G Masterclass? Klik hier 
Kick-off Newsroom

Vanaf september werken studenten aan onderwerpen die gaan over alles wat de Zernike Campus en de omgeving beweegt in de Newsroom. Donderdag 20 september was de kick-off met studenten, opdrachtgevers en docenten.

Reportage: student ontwikkelt supersnelle 5G drone

Wilco Stollenga heeft met zijn bedrijf Agrifly een drone ontwikkeld die supersnel gegevens vanuit de lucht naar de grond kan halen. OOG TV maakte een reportage.

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden