Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
16-10-2018
Afstuderen bij 5G: Richard vertelt (video) | Hogescholen en universiteiten krijgen rondleiding bij DSH | 5G Masterclass: Smart Zernike Campus | Internationale start-ups bezoeken Hanzehogeschool DSH
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Afstuderen bij 5G: Richard vertelt (video)

Richard Wemmenhove, student HBO-ICT aan de opleiding Hanzehogeschool Groningen, heeft zich bezig gehouden met slimme straatverlichting voor 5Groningen. In een video vertelt hij wat hij precies heeft gedaan. 

Hogescholen en universiteiten krijgen rondleiding bij DSH

Een groep van circa 20 vertegenwoordigers van diverse hogescholen en universiteiten uit Nederland en België kwam op 9 oktober naar Groningen en gingen samen langs verschillende innovatiewerkplaatsen van de Hanzehogeschool. 

5G Masterclass: Smart Zernike Campus

Er is nog een aantal plekken vrij voor de 5G Masterclass op 18 oktober, waar Ivo Reints van SURF ons meer gaat vertellen over de Smart Zernike Campus.

Meld je hier aan 
Internationale start-ups bezoeken Hanzehogeschool DSH

​Internationaal bezoek bij de Hanzehogeschool Digital Society Hub op 9 oktober. Vanuit Timisoara (Roemenië) kwamen 35 startende ondernemers naar Noord-Nederland om te netwerken met ondernemers en kennis te maken met het onderwijs.

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden