Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
28-06-2018
Studenten vallen in de prijzen | Officiële opening nieuwe gebouw omroep OOG op Zernike Campus | Studenten studeren af bij de DSH | Het onderzoek van Luuk & Sander
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Studenten minor Smart Energy vallen in de prijzen tijdens TransFuture Festival

Studenten van de DSH minor Smart Energy zijn in de prijzen gevallen tijdens het TransFuture Festival: het festival voor nieuwe energie.

Officiële opening nieuwe gebouw omroep OOG op Zernike Campus

Dinsdag 19 juni opende omroep OOG officieel het nieuwe gebouw op de Zernike Campus, waar het sinds maart dit jaar gevestigd is. Tijdens een LIVE radio uitzending werd het belang van structurele samenwerking met OOG toegelicht.

Afstudeerders Communicatie bij de Digital Society Hub

Afgelopen semester hebben drie afstudeerstudenten van de opleiding Communciatie in opdracht van de Digital Society Hub hun scritpie geschreven. Inmiddels kunnen ze alle drie zeggen dat ze officieel zijn afgestudeerd!

Studenten onderzoeken inzet VR bij de behandeling van alcoholverwante problematiek bij studenten (video)

In hoeverre kan Virtual Reality gebruikt worden in de behandeling van alcoholverwante problematiek onder studenten?  Met dit vraagstuk houden Luuk & Sander, twee studenten Toegepaste Psychologie, zich bezig.

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden