Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
18 juni 2019
Finale Self Driving Challenge | Lector Personalised Digital Health geïnstalleerd | Studentenprojecten uitgelicht | Interactieve sessie bij 5G Masterclass
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Finale Self Driving Challenge op het circuit van Lelystad

Een half jaar lang hebben ze hard gewerkt voor de finaledag op 14 juni. De studenten van de Self Driving Challenge vertrokken naar Lelystad met één doel: twee karts zelfstandig laten rijden op het testcircuit van RDW in Lelystad.

Lees hier meer over de trotse winnaars 
Nieuwe lector Hanzehogeschool gebruikt data science bij stimuleren gezond gedrag

6 juni werd lector Hilbrand Oldenhuis officieel geïnstalleerd als lector Personalised Digital Health. Hij onderzoekt samen met professionals hoe persoonlijke, continu verzamelde data ingezet kunnen worden om gezond gedrag te ondersteunen.

Lees hier meer over zijn lectoraat  
Studentenprojecten uitgelicht: studenten presenteren werk tijdens symposia

Met het einde van het schooljaar in zicht, ronden studenten hun werk af. Daarbij horen ook eindpresentaties en symposia. We zetten een aantal op een rij.

Lees hier meer over hun werk 
Interactieve sessie bij de 5G Masterclass

'Business first, Technology second'. Oftewel: stel de waardecreatie vanuit klant-/sectorperspectief voorop, mogelijk gemaakt door de juiste/slimme inzet van (nieuwe) technologie. Jacob Groote van KPN kwam op 13 juni naar de Digital Society Hub.

Blik hier met ons terug 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden