Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
7 maart 2018
Presentatie Huis van Morgen | Communicatiestudenten adviseren DSH | Aan het woord: Ilja Plutschouw | Bezoek NiN aan de DSH: 28-03
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Presentatie Huis van Morgen

Voor de minor Smart Energy heeft een groep studenten gewerkt aan een app voor het Huis van Morgen: een demowoning gevestigd in BuildinG, waarin verschillende innovatieve hulpmiddelen gepresenteerd worden om ouderen veilig en comfortabel te laten wonen.

Meer over de opdracht vind je hier 
Communicatiestudenten adviseren DSH

Vierdejaars Communicatiestudenten doen onderzoek naar interessante communicatievraagstukken binnen innovatiewerkplaats Digital Society Hub, om bedrijven op een goede manier aan te kunnen laten sluiten bij onderzoek- en onderwijsactiviteiten van de DSH.

Waar de opdrachten over gaan lees je hier  
Aan het woord: Ilja Plutschouw

Na een carrière in informatica en het ontwikkelen van games werkt Ilja Plutschouw sinds 2014 bij de Hanzehogeschool Groningen als docent en coördinator van de minor The Future of Technology & Society, aangeboden vanuit de DSH. 

Lees hier het hele verhaal van Ilja Plutschouw 
Bezoek Noordelijk Informatie Netwerk aan de DSH op 28 maart

Op woensdagmiddag 28 maart verwelkomt de Digital Society Hub het Noordelijk Informatie Netwerk (NiN). Directeur Roland Hiemstra (oud-voorzitter van het NiN) neemt het NiN mee in de ontwikkelingen bij de DSH.

Bekijk de uitnodiging hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden