Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
7 maart 2019
Finale 5G Student Battle: meld je aan! | DSH als fysieke ontmoetingsplaats | Studentenproject uitgelicht | Smart Potatoe (video)
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Finale 5G Student Battle op 24 maart: meld je aan!

Zondagmiddag 24 maart is de finale van de 5G Student Battle, dan pitchen de zes studententeams hun ideeën aan het publiek en aan de jury. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier 
De Digital Society Hub als fysieke ontmoetingsplaats

Met de komst van een nieuw gebouw op Zernikepark 10 is de Digital Society Hub niet alleen een virtuele, maar ook fysieke ontmoetingsplaats geworden, waar bedrijfsleven, onderzoekers en studenten elkaar ontmoeten.

Lees hier meer over de activiteiten op Zernikepark 10 
Studenten vallen in de prijzen met ontwikkelde applicatie

Een groep van vijf vierdejaars studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design heeft een applicatie ontwikkeld voor het UMCG en zijn daarmee in de prijzen gevallen!

Lees hier meer over de opdracht en bekijk de video 
Smart Potatoe ontwikkeld door studenten HBO-ICT (video)

Vier studenten van de opleiding HBO-ICT hebben zich in opdracht van 5Groningen bezig gehouden met de ontwikkeling van de Smart Potatoe. In een video vertellen ze wat ze hebben gedaan. 

Bekijk de video hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden