Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
24 mei 2018
Start samenwerking Hanzehogeschool Digital Society Hub en omroep OOG | Vijfde editie Job Festival op EntranCe-terrein wederom groot succes | Instagram take overs door studenten | Opdrachtenmarkt Krachtig MKB
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Start samenwerking Hanzehogeschool Digital Society Hub en OOG

De verhuizing van omroep OOG naar de Zernike Campus is de start van een mooie samenwerking tussen OOG omroep en de DSH. Met de samenwerking krijgen studenten o.a. de kans om mee te werken aan het ontwikkelen van radio- en TV-formats.

Lees verder 
Vijfde editie Job Festival op EntranCe-terrein wederom groot succes

Een druk bezocht Job Festival op het EntranCe-terrein, waar bedrijven zich presenteerden aan studenten als opdracht- of werkgever. Ook de Digital Society Hub was aanwezig en enthousiasmeerde studenten voor onderzoek in digitale innovatie. 

Benieuwd naar het volledige verslag van het Job Festival? Klik hier 
Instagram take overs door studenten

We laten graag zien aan wat voor interessante projecten studenten van de Digital Society Hub werken. Dat kunnen wij jullie vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker de studenten zelf aan het woord te laten! 

Hoe we dat doen? Lees het hier 
Opdrachtenmarkt Krachtig MKB

Tijdens de opdrachtenmarkt van innovatiewerkplaats krachtig MKB ging de Digital Society Hub in gesprek met studenten van verschillende opleidingen over mogelijke afstudeeropdrachten.

Lees hier verder 
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Vanaf 25 mei 2018 veranderen de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich onderaan deze pagina afmelden. 

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden