Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
17 mei 2019
Docent-onderzoeker 5G vertelt | Studentenproject uitgelicht | DSH Studententeam | Afterparty 5G Student Battle
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Docent-onderzoeker Jos Bredek over rol bij 5Groningen

Docent-onderzoeker Jos Bredek begeleidt vanuit het lectoraat New Business & ICT studenten die werken aan projecten in opdracht van 5Groningen. Hij vertelt over de kennis die hij opdoet in zijn werk met de studenten. 

Lees hier verder 
Studentenproject uitgelicht: opdrachten bij het innovatiehuis van de Politie Noord-Nederland

Hoe is het om een project te doen in opdracht van de Politie? Martje (Communicatie), Henrike (Business IT & Management) en Tim (Industrieel Product Ontwerp) vertellen erover in een verslag. 

Hier vertellen ze meer over hun opdrachten 
Even voorstellen: het DSH studententeam

Sinds kort heeft de Digital Society Hub een eigen studententeam: vier studenten ondersteunen in de marketing & communicatie van zowel de DSH als haar partners.

Wie zij zijn en wat zij doen, lees je hier  
Afterparty 5G Student Battle

Na het succes van de 5G Student Battle kwamen teams, teamcoaches en andere betrokkenen op 9 mei samen om terug te blikken op het Hackathon weekend in maart en vooruit te kijken naar de toekomst. 

Blik hier met ons terug 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden