Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
29 november 2017
Studiejaar 2017-2018 | dHealth Lab | Slimme vuilnisbakken | Communicatieonderzoek
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Studiejaar 2017-2018

Vanaf september 2017 zijn studenten gestart met diverse projecten op het gebied van digitalisering (5G, Internet of Things etc.) in opdracht van het werkveld bij de Digital Society Hub.

Studenten maken slimme vuilnisbakken in Delfzijl

Voor de minor Smart Energy is een groep studenten van de opleidingen HBO-ICT en Industrieel Product Ontwerpen aan de slag gegaan met een interessante opdracht voor de gemeente Delfzijl.

Lees hier meer over de slimme vuilnisbak 
dHealth Lab: Nieuwe testomgeving voor innovaties in de zorg

Onder leiding van toonaangevende instellingen en bedrijven uit Groningen is dHealth Lab opgestart. Binnen dHealth Lab werken studenten, docenten en onderzoekers samen met partners aan de ontwikkeling en lancering van innovaties voor de zorg.

Lees verder 
Vierdejaars Communicatiestudenten aan de slag voor DSH

De Digital Society Hub is een nieuwe innovatiewerkplaats van de Hanzehogeschool. Om studenten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we constant bezig te ontwikkelen. Daar helpt een viertal vierdejaarsstudenten van de opleiding Communicatie aan mee.

Lees verder 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden