Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
20-11-2018
Opening d'Root | 5G Masterclass: 5G en netneutraliteit | Studentenproject uitgelicht | Gronings onderwijs vergroot samen digitale geletterdheid in samenleving
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Opening d'Root: nieuwe standaard voor datacenters

Het nieuwe data competence center van Bytesnet in Groningen werd op 14 november feestelijk geopend. De Digital Society Hub is de eerste gebruiker van het Datalab.

Meer over het datacenter en de opening lees je hier 
5G Masterclass op 29 november: 5G en netneutraliteit

Pieter Nooren van TNO vertelt ons op 29 november meer over 5G en netneutraliteit tijdens de 5G Masterclass bij de Digital Society Hub. Kom ook! 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier 
Gronings onderwijs vergroot samen digitale geletterdheid in samenleving

Namens de Hanzehogeschool ondertekende Roland Hiemstra, programmadirecteur van de Digital society Hub de Digital Literacy Coalition op maandag 12 november.

Meer weten? Klik hier 
Studentenproject uitgelicht

Studenten van de opleiding HBO-ICT hebben het afgelopen semester een toepassing ontwikkeld voor sensor-camera voor het Amsterdamse bedrijf Camerize. 

Meer over hun opdracht lees je hier 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden