Het WOO Ondernemers Spreekuur

Het WOO Ondernemers Spreekuur

06 april 2020

In verband met de coronacrisis zette WOO Groningen een online spreekuur op. Dit spreekuur was speciaal bedoeld voor ondernemers met vragen over online ondernemen, juist nu in deze (crisis)tijd. Houd de website van WOO Groningen in de gaten voor aankomende spreekuren. 

Het is een onzekere tijd voor veel ondernemers. Waar mogelijk verhuizen bedrijven hun activiteiten naar online. Voor sommige bedrijven betekent dat extra werk, voor anderen veel minder. Voor vrijwel iedereen levert dat vragen op als: wat kunnen we online doen? En hoe richten we dat in? Hoe schaal je af of juist op? Hoe kan ik sneller digitaliseren? Wie kan me daarbij helpen? Hoe kunt u zich voorbereiden op de periode na de coronacrisis? Ongetwijfeld zijn er nog veel meer vragen. WOO Groningen hoort deze vragen graag van u, zodat ze deze tijdens het online spreekuur kunnen voorleggen aan online experts.  

Afgelopen keer tijdens het spreekuur 

Het eerste spreekuur vond plaats op vrijdag 3 april met online expert en business coach Alex van Ginneken. Alex staat al jaren grote en kleine bedrijven bij in de ontwikkeling van hun business en is zelf ondernemer met bedrijven als Superfoods.nl BV en Nieuwbouw Online. Daarnaast is hij actief als voorzitter van de Noordelijke Online Ondernemers.  

Aanmelden voor volgende het Ondernemers Spreekuur 

Heeft u interesse in het volgende spreekuur? Houd woogroningen.nl in de gaten voor het programma.