5G Masterclass Internet of Things door VM Ware en Nalta

5G Masterclass Internet of Things door VM Ware en Nalta

22 januari 2020

Op 6 februari zal VMware Dell EMC samen met een van hun partners, Nalta, ons meer vertellen over het Internet of Things. Het is tegenwoordig heel gewoon dat alledaagse voorwerpen verbonden zijn met het internet. Elektronica is zo klein en goedkoop geworden dat zelfs een wasknijper een internetverbinding kan hebben. Je hoort in de media dagelijks over apparaten die verbinding kunnen maken met het internet en de voordelen die het Internet of Things voor de eindgebruiker biedt. Er zijn vele mogelijkheden en kansen voor ondernemers. Beveiliging en cybersecurity mogen uiteraard niet ontbreken.

Programma

  • 16:00-16:25         Jan van ’t Klooster (Dell EMC) - De magie van IoT
  • 16:25-16:50         Mike Veldhuis (Nalta) - Use cases: healthcare, haven en Miele
  • 16:50-17:15         Pauze - Hapje + drankje
  • 17:15-17:40         Sander Kerkhoffs (Dell EMC) - Beveiliging en cybersecurity
  • 17:40-18:00         Q&A

Praktische informatie

De 5G Masterclass begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.
Locatie: Digital Society Hub, Zernikepark 10, 9747 AN Groningen. 
Parkeren: Bij de Digital Society Hub is parkeergelegenheid. In verband met eventuele drukte raden we aan om met de fiets te komen indien dit mogelijk is.
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden.

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een programma van de Economic Board Groningen (EBG), samen met de Rijksuniveristeit Groningen en Hanzehogeschool Groningen. Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per maand plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. De 5G Masterclasses worden georganiseerd op verschillende locaties. Meld je tijdig aan om zeker te zijn van een plek.