DSH drone volgt nieuwbouw Hanzehogeschool Groningen

DSH drone volgt nieuwbouw Hanzehogeschool Groningen

10 april 2019

Sinds januari van dit jaar bouwt de Hanzehogeschool Groningen aan het vernieuwde campusgebouw op Zernikeplein 7  met een oppervlakte van bijna 31.000m². Oplevering van de gehele verbouw van de locatie Zernikeplein 7 staat gepland in 2022. De Digital Society Hub volgt het proces.  

Voordat van de nieuwe lokalen, conferentieruimte, mediatheek en een Grand Café kan worden genoten, moeten er nog heel wat bouw- en verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. In opdracht van het Facilitair Bedrijf van de Hanzehogeschool maken de drones van de DSH de komende periode regelmatig opnames van de bouwplaats. De luchtbeelden worden gecombineerd met beelden van de webcam en grondopnames gemaakt door studenten van de minor Medialism, die ook de dit voor hun rekening gaan nemen.

Piloten Hayco Ottens en Danny Bolhuis maakten al een paar prachtige opnames. De beelden zijn nog niet gemonteerd en ook niet op kleur gecorrigeerd, maar geven al wel vast een goede impressie.

Bekijk de beelden hier:

Hanzehogeschool ZP7 Bouwplaats 30 Maart

Op dinsdag 9 april is het hoogste punt van het eerste bouwdeel van de nieuwbouw bereikt. Meer informatie over de nieuwbouw is te vinden op de website van de Hanzehogeschool Groningen.