Benieuwd naar de RDW Self Driving Challenge?

Benieuwd naar de RDW Self Driving Challenge?

17 april 2020

​Eet en luister dan mee tijdens de online DSH-inlooplunch op dinsdag 21 april. Dit keer vertelt Marc de Bruin (RDW) hoe de RDW, Quintor en fabrikant The Racing Grid samen met studenten van de Hanzehogeschool Groningen twee elektrische karts zelfrijdend over het circuit laten racen. 

Voor de coronacrisis werkten dagelijks twee teams van tien studenten onder begeleiding van experts aan het programmeren van de karts bij de innovatiewerkplaats Digital Society Hub (DSH) op de Zernike Campus. De teams stonden voor een grote uitdaging om het project online voort te zetten.

Over de DSH-inlooplunch

 

Iedere maand organiseert de Digital Society Hub een inlooplunch. Ook tijdens deze coronacrisis vinden we het belangrijk om partners, studenten, docenten, onderzoekers, lectoren, betrokkenen en geïnteresseerden met elkaar te verbinden. Daarom willen we de DSH-inlooplunch wel door laten gaan, alleen dan nu in een online versie. Het is voor iedereen toegankelijk! Blijf voor volgende keren op de hoogte via digitalsocietyhub.nl.

Hoe lunch je mee?

Hoe lunch je mee?

Dinsdag 21 april om 12:00 uur kun je inloggen op Blackboard Collaborate, via deze link. Gebruik hiervoor Google Chrome of Firefox. Internet Explorer werkt niet.

Programma

12:00 – 12:15 uur – Roland Hiemstra, programmadirecteur Digital Society Hub – welkom, korte introductie, terugblik op afgelopen weken

12:15 – 12:45 uur – Marc de Bruin van RDW over Self Driving Challenge. Wat houdt het project in, wie zijn er allemaal betrokken en voor welke uitdagingen staan we nu.

12:45 – 13:00 uur – Lunch praat. Voor degene die het leuk vindt is er nog de mogelijkheid om elkaar even te spreken. Het is zowel mogelijk om een groepsgesprek te hebben, of om even uiteen te gaan in groepjes.

Lunch

 

Maak lekker een broodje of soepje klaar en sluit om 12:00 uur aan bij de online DSH-inlooplunch.

Tot dinsdag!