Even voorstellen: het DSH studententeam

Even voorstellen: het DSH studententeam

14 mei 2019

Sinds kort heeft de Digital Society Hub een eigen studententeam. Vier studenten ondersteunen in de marketing & communicatie van zowel de DSH als haar partners.

Zo beheren ze onze instagrampagina, maken ze mooie foto’s en filmpjes en hebben ze creatieve ideeën over verschillende onderwerpen. Ze stellen zich graag even voor!

Tom Kellendonk

Hallo! Mijn naam is Tom, 22 jaar oud en tweedejaarsstudent aan de opleiding Communication & Multimedia Design op de Hanzehogeschool. De komende periode assisteer ik bij het studententeam van de DSH. Ik ga me vooral richten op de social media en deel dan de toffe projecten van de DSH met de wereld. Binnenkort gaan we beginnen met twee toffe series op Instagram, waarin we achter de schermen gaan kijken bij veel bedrijven en projecten. Volg @dsh_hanze op insta en mis nooit meer wat!

Tim van der Kuip

Tim is de vaste huisfotograaf van de DSH. Tijdens evenementen en andere bijeenkomsten maakt hij mooie foto’s. Naast zijn werk als fotograaf is Tim student aan de opleiding Communication & Multimedia Design en zit hij in het laatste jaar. Voor het studententeam houdt hij zich, logischerwijs, vooral bezig met zijn passie fotografie.

Saar Speijers

Mijn naam is Saar Speijers en ik ben 20 jaar oud. Ik woon nu bijna twee jaar in Groningen, daarvoor heb ik altijd in Friesland gewoond. Ik doe de opleiding Communication & Multimedia Design, richting Visual Design. Ik heb jaar twee bijna afgerond en na de zomer begin ik aan de minor Eventmanagement. Samen met Tom beheer ik de Instagram voor de Digital Society Hub. Daarnaast maak ik foto’s tijdens evenementen van en voor de DSH. Er komen een heleboel leuke dingen aan, dus hou zeker de Instagram in de gaten!

Bekka Slot

Ik ben Bekka Slot en ben sinds kort lid van het studententeam van de DSH. Tijdens mijn studie Communciation & Multimedia Design kwam ik in aanraking met de DSH. Het viel me meteen al op dat veel mensen hier met plezier werken, juist omdat er veel vrijheid is om dingen te bedenken en te doen. Dus toen mij werd gevraagd of ik interesse had in dit mooie plekje in het studententeam hoefde ik niet na te denken; natuurlijk wilde ik dat!

Ik ben een creatief en open persoon en vind het heerlijk om bezig te zijn en dingen te ontwerpen, of het nou posters zijn of gigantische muurschilderingen; als ik maar kan tekenen vind ik het leuk. Ik doe dit niet alleen bij de DSH maar ook bij mijn studentenvereniging, waar ik het ook enorm naar mijn zin heb. Daarnaast ben ik ook dol op sporten dus ben ik vaak in de sportschool te vinden. Verder hou ik van muziek; muziek luisteren maar ook muziek maken doe ik ook af en toe op mijn mooie elektrische piano.

Hopelijk hebben jullie een goed beeld van mij, en tot snel!