Gezond afstuderen bij dHealth

Gezond afstuderen bij dHealth

10 april 2018

Sinds kort hebben studenten van de DSH die een afstudeeropdracht doen bij dHealth een nieuwe plek om te werken aan hun onderzoek. Het dHealth Lab heeft inmiddels ruimte op Zernikelaan 6. 

Met de nieuwe ruimte hebben zowel studenten als werknemers meer ruimte om te werken aan onderzoek en andere interessante opdrachten. Zo werkt vierdejaars Communicatiestudent Linsey (rechts) voor haar afstudeeropdracht aan een Marketing & Communicatieplan voor dHealth.

Vierdejaars HBO-ICT student Joris (links) werkt mee aan het onderzoek Quantified self at Work. Dit onderzoek heeft als doel de werkstress te verminderen en een burn-out te voorkomen. Het voorkomen van een burn-out kan door eerder in te grijpen wanneer iemand stress ervaart. Samen met een medestudent werkt Joris aan de Veerkracht Navigator Applicatie, een app dat werkt door een combinatie van een wearable en eCoaching. De wearable detecteert stress en geeft een seintje aan de gebruiker. Hierna vult de gebruiker een korte vragenlijst in. Op basis daarvan ontvangen ze een coachingsbericht met tips voor de vermindering van stress. 

Op het gebied van dHealth werkt de Digital Society Hub met verschillende partijen samen:

 

 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurt binnen dHealth? Neem dan contact op met de projectleider Margreet Schurer via h.m.schurer@pl.hanze.nl