Hogescholen en universiteiten uit Nederland en België op bezoek bij de DSH

Hogescholen en universiteiten uit Nederland en België op bezoek bij de DSH

12 oktober 2018

De innovatiewerkplaatsen van de Hanzehogeschool krijgen steeds meer bekendheid van buiten. Een groep van circa 20 vertegenwoordigers van diverse hogescholen uit Nederland en België kwam daarom op 9 oktober naar Groningen en gingen samen langs verschillende innovatiewerkplaatsen van de Hanzehogeschool, waaronder de Digital Society Hub.

De aanwezigen, afkomstig van Saxion, Fontys, Hogeschool Utrecht, Van Hall Larenstein, NHL-Stenden en de Hogeschool Antwerpen, kregen een rondleiding in het nieuwe gebouw van de Hanzehogeschool.

Grote belangstelling

Het gezelschap toonde grote belangstelling voor de initiatieven van de Hanzehogeschool en was onder de indruk. Allemaal zijn ze op de één of andere manier activiteiten aan het ontwikkelen om studenten meer ervaring op te laten doen met onderzoek en het werkveld.

Vervolg

De deelnemers waren niet alleen enthousiast over wat de Hanzehogeschool liet zien, maar waren ook onder de indruk van het onderlinge contact. Daarom wordt gekeken of er een vervolg kan komen in de vorm van een digitale community om contact met elkaar te blijven houden.

Nagenieten

Onderstaande foto's geven een kleine indruk van hun bezoek aan de Digital Society Hub.