Interactieve sessie bij de 5G Masterclass met KPN

Interactieve sessie bij de 5G Masterclass met KPN

14 juni 2019

'Business first, Technology second'. Oftewel: stel de waardecreatie vanuit klant-/sectorperspectief voorop, mogelijk gemaakt door de juiste/slimme inzet van (nieuwe) technologie. Jacob Groote van KPN kwam op 13 juni naar de Digital Society Hub om dieper in te gaan op dit onderwerp. Hij vertelde hierbij onder andere over hoe KPN hier invulling aan geeft.

Waar 4G mensen verbindt zal 5G de hele samenleving gaan verbinden. KPN vindt het belangrijk om samen met klanten en technologie partners te onderzoeken hoe 5G bedrijfsprocessen kan optimaliseren en de klantervaring kan verbeteren. Jacob Groote (EVP Products B2B KPN) vertelde welke uitdagingen mogelijk op ons af komen en inspireerde het publiek door te vertellen welke kansen we moeten grijpen met elkaar.

 

Na de presentatie van Jacob gingen de deelnemers in een interactieve sessie uiteen tijdens de Design Dash, georganiseerd door KPN. Samen dachten ze na over wat er vanuit oogpunt van de business gedaan moet worden, zodat 5G bijdraagt aan ontwikkeling van organisaties.

Design Thinking

Design thinking is een methode die gebruikt wordt bij het oplossen van problemen en waar de mens centraal staat. KPN ICT Consulting maakt gebruik van Design Thinking.

Kijk de Masterclass terug

Niet in de gelegenheid geweest om aanwezig te zijn of wilt u het in alle rust nog eens luisteren? Bekijk dan hier de Masterclass terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marsha Muller (marsha.muller@kpn.com).

Programma

Deze Masterclass was de laatste van dit collegejaar. Vanaf september organiseert 5Groningen, samen met de RUG en de Hanze, nieuwe en inspirerende Masterclasses. Houd hiervoor de agenda op 5groningen of op deze website in de gaten.