Interessante afstudeeropdracht bij dHealth Lab

Interessante afstudeeropdracht bij dHealth Lab

12 juni 2018

Ben jij een student bedrijfseconomie, marketing of International Businessschool en ben je op zoek naar een toffe afstudeerplek? Lees dan verder. 

Hoe ontwikkel je een succesvol business model voor serious games in het kader van ehealth solutions?

Bij dHealth Lab worden ondernemers die ehealth solutions ontwikkelen ondersteund o.a. met het faciliteren van de vermarkting van hun ontwikkelingen. Daarvoor wordt door docentonderzoekers van de lectoraten New Business & IT en User Centered Design (UCD) een productiseringsproces ontwikkeld en getest.

dHealth Lab heeft als doel een open innovatie-omgeving voor eHealth oplossingen neer te zetten en de marktintroductie van nieuwe eHealth-innovaties te versnellen. Dit project wordt gepromoveerd door een consortium bestaande uit kennisinstellingen en bedrijfsleven en wordt gefinancierd door SNN. Projectpartners zijn Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG, penvoerder), Rijksuniversiteit Groningen (RUG), Hanzehogeschool Groningen (HG) en vertegenwoordigers van het MKB: Reconcept en Wild Sea. Vanuit de gamesector is in december ook 8d Games in representatie van de Stichting Game Incubator bij het consortium aangesloten, als aanvulling op de representatie van het MKB.

Vature

Benieuwd naar de volledige vacature? Je leest 'm hier.