Kennisdeling voor bedrijven

Kennisdeling voor bedrijven

10 december 2019

De DSH biedt in samenwerking met partnerorganisaties geregeld activiteiten aan om kennis te delen, zoals masterclasses en een maandelijkse inlooplunch. Blijf op de hoogte van ons programma!

5G masterclasses

5Groningen is een organisatie die de mogelijkheden van het aankomende 5G-netwerk verkent. In samenwerking met 5Groningen organiseren wij iedere maand een 5G masterclass die gratis toegankelijk is. In het verleden kwamen bijvoorbeeld onderwerpen als het Internet of Things en het Frequentiespectrum aan bod. Houd de agenda op digitalsocietyhub.nl in de gaten voor informatie over de aankomende masterclass in februari 2020.

DSH-inlooplunch

Naast de masterclasses organiseert de DSH een inlooplunch voor partners, docenten, lectoren en het programmateam van de DSH samen om bij te praten over verschillende ontwikkelingen en om inspiratie op te doen voor de toekomst. De inlooplunch is voor iedereen toegankelijk. Wij houden u op de hoogte via de agenda op onze homepage. De eerstkomende inlooplunch vindt plaats op dinsdag 17 december. U kunt zich aanmelden via dsh@org.hanze.nl.

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen

In oktober 2019 vond de kick-off van de Werkplaats Online Ondernemen (WOO) Groningen. Dit initiatief ondersteunt mkb-ers  in hun online marketing en sales, met behulp van mbo-, hbo- en wo-studenten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de DSH. In oktober hield WOO Groningen haar eerste masterclass, Customer Journey Mapping, tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza. Wilt u meer weten over WOO Groningen en haar activiteiten? Neem contact op via woogroningen.nl/contact of ga naar woogroningen.nl.