Mini symposium en productenmarkt

Mini symposium en productenmarkt

30 januari 2018

 

 

Het eerste semester zit er bijna op voor studenten. Tijd voor studenten om hun producten te presenteren aan docenten, opdrachtgevers en andere studenten en geïnteresseerden.

The Future of Technology & Society
Studenten van de minor The Future of Technology & Society hebben nagedacht over de impact van nieuwe technologie op de toekomst, geleerd over de huidige stand van zaken op technologisch gebied en hebben een visie van de toekomst ontwikkeld. Vervolgens hebben ze gezocht naar oplossingen voor één van de problemen die ze in hun visie tegen zijn gekomen. Het concept en prototype hiervoor hebben ze uitgewerkt en op 29 januari gepresenteerd voor opdrachtgevers, docenten en andere studenten.  

Productmarkt CMD
Het ontwikkelen van een app, een campagne inrichten voor het Grand Theater, een spel ontwikkelen voor autistische kinderen; de opdrachten voor vierdejaarsstudenten van CMD waren zeer divers.  In samenwerking met een opdrachtgever deden studenten onderzoek naar het juiste product, de eisen waar het aan moest voldoen. Hun resultaten lieten ze zien tijdens de productenmarkt op 29 januari.