Self Driving Challenge, join us!

Self Driving Challenge, join us!

01 november 2018

RDW organiseert vanaf februari 2019 in samenwerking met DSH en Quintor een unieke Self Driving challenge op de testbaan in Lelystad. Daarvoor zijn ze op zoek naar derdejaarsstudenten HBO-ICT die op zoek zijn naar een stage.

Tijdens je stage ga je samen met een studententeam strijden tegen een ander team om een kart zelfsturend over de testbaan te laten rijden. Het team dat het snelst én foutloos de finish bereikt, is de winnaar.

Tijdens de voorbereiding van de challenge loop je stage bij de DSH en werk je aan het programmeren van echte karts onder professionele begeleiding van de RDW en Quintor.

Waarom deze challenge?

RDW geeft typegoudkeuringen af voor voertuigen, die daarmee worden toegelaten op Europese wegen. De ontwikkelingen rond autonoom rijdende voertuigen gaan mogelijk aanvullende eisen stellen aan de typegoedkeuring. Dit resulteert in gave uitdagingen, zoals deze stage.

Doe de test

Zit je in het derde jaar van de opleiding HBO-ICT? Zoek je een uitdagende stage? Kun je programmeren? Ben je gek op elektrische auto’s en wil je op het RDW circuit in Lelystad rijden? Doe dan de test! Vraag de link aan bij Ronald van Dijk via r.van.dijk@pl.hanze.nl. Ook kan je bij hem terecht voor meer informatie en vragen over deze uitdagende stage.