Studenten minor Smart Energy vallen in de prijzen tijdens TransFuture Festival

Studenten minor Smart Energy vallen in de prijzen tijdens TransFuture Festival

28 juni 2018

Studenten van de DSH minor Smart Energy zijn in de prijzen gevallen tijdens het TransFuture Festival: het festival voor nieuwe energie.

Op het TransFuture Festival komt de regio samen voor de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op energiegebied. Tijdens een gevarieerd programma van lezingen, workshops en een innovatiemarkt, laten bedrijven, overheden en kennisinstellingen zien op welke wijze zij bezig zijn met vraagstukken rondom nieuwe energie.

Tonnis Oosterhoff, Mark Walsen en Victor Bruinen hebben zich bezig gehouden met duurzaam vervoer, in opdracht van Gerd Weitkamp van de RUG. Zij hebben de posterprijs gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Klaas Jan Noorman, lector Energietransitie van de Hanzehogeschool.
De drie studenten volgen alle drie een andere studie; Tonnis volgt de opleiding HBO-ICT, Mark is student bij de opleiding Industrieel Product Ontwerp en Victor studeert Bouwkunde. Tijdens de minor werden zij inhoudelijk begeleid door docenten Lech Bialek en Rolf Velthuijs.

Daarnaast hebben Dirk de Haan en Kishan de Mul zich afgelopen semester bezig gehouden met dataverzameling van middenspanningsstations met 5G technologie. Zij kregen een eervolle vermelding.

Een mooi succes voor de studenten van de DSH minor Smart Energy!