Uitreiking van de Smart Energy Award 2019-2020

Uitreiking van de Smart Energy Award 2019-2020

12 februari 2020

Op dinsdag 28 januari werd de minor Smart Energy feestelijk afgesloten. Studenten hielden zich tijdens de minor een half jaar bezig met allerlei opdrachten op het gebied van energie en informatietechnologie. De opdrachtgevers van de studenten werden uitgenodigd voor de eindpresentaties.

De afsluiting vond plaats in het Auditorium, een grote zaal met bioscoopopstelling in de Van DoorenVeste. Opleidingscoördinator leidde de studenten in, gevolgd door de pitches. Tijdens de keynote van Marco Boeve van bedrijf ICT-Automatisering, overlegde de jury over presentaties van de groepen. De jury bestond uit Klaas ten Have (lector New Business & ICT), Ellen van Hegelsom (projectleider Digital Society Hub) en Wim Elving (lector Communication & the Sustainable Society).

De jury overhandigde de Smart Energy Award aan de winnende groep. De Award is uit hout geprint door de 3D-makerspace in de DSH. Na de uitreiking werden de namen van de winnaars bijgeprint op de awards. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel.