Unieke prestatie HBO-ICT studenten

Unieke prestatie HBO-ICT studenten

10 november 2017

De plus-groep (een groep studenten die al aantoonbaar ervaring met programmeren hebben) van eerstejaarsstudenten HBO-ICT van de Hanzehogeschool heeft een prachtige app opgeleverd..

Met de applicatie is het mogelijk om afspraken, lezingen of presentaties in tijdsvolgorde weer te geven op een scherm. Door je met je mobiele telefoon te abonneren, kun je in één oogopslag zien of er een voor jou relevante presentatie plaatsvindt. Te denken valt bijvoorbeeld aan een afstudeerbijeenkomst of een voorlichtingspresentatie tijdens de Open Dag.

Ronald van Dijk van de Digital Society Hub (DSH): "Samen met docent Jeffrey Bout hebben deze studenten met z'n elven echt een noemenswaardige prestatie geleverd! Op basis van Laravel, met behulp van scrum en diverse online tools, is het hen gelukt om in relatief korte tijd te leren samenwerken, een server in te richten en een werkende applicatie op te leveren. Eentje die we de komende tijd gaan inzetten bij de DSH en de afstudeercolloquia HBO-ICT. Een resultaat om trots op te zijn."

Nieuwsgierig geworden? De studenten gaan hun applicatie presenteren tijdens de Open Dag op zaterdag 11 november. Tot dan!